Ga naar hoofdinhoud

XM AUTOMATED ACTIONS

Zet inzichten om
in acties, automatisch
en efficiënt.

Onderneem actie om ervaringslacunes op te vullen met XM Automated Actions op elk niveau van de organisatie. Geen code slepen en neerzetten in de systemen die u gebruikt, of het nu gaat om CRM, een ticketsysteem, berichten of iets anders.


Beheer ervaringshiaten
in real time

Stuur automatische meldingen naar de juiste mensen, maak automatisch tickets en vul ervaringslacunes onmiddellijk op.

WORKFLOWS VOOR ELK GEBRUIKSSCENARIO

Stuur automatische meldingen naar de juiste mensen, maak automatisch tickets en vul ervaringslacunes onmiddellijk op.

ALTIJD UP-TO-DATE

XM Automated Actions biedt hulp op het gebied van merkanalyses en productfeedback, maar ook op het gebied van de beleving van klanten en werknemers.

BEVORDER EFFICIËNTIE DOOR MIDDEL VAN AUTOMATISERING

XM Automated Actions doet het harde werk zodat uw teams zich kunnen richten op het behalen van resultaten, of het nu gaat om een ticket voor uw supportteam of aanbevolen acties.

Ontdek de werking ervan

Uw infrastructuur,
alleen slimmer

In uw organisatie worden honderden verschillende systemen gebruikt. Werk op uw manier en bundel ze allemaal.

  • Open ecosysteem: noem maar op, XM Automated Actions kan ermee werken. Dankzij onze open infrastructuur is het krachtige Qualtrics CoreXM-platform voor iedereen beschikbaar
  • Honderden integraties: berichtenapps, marketingautomatisering, CRM, BI-systemen, ticketplatformen… noem maar op! We kunnen met alle systemen integreren.

Gebruiksklaar,
geen code vereist

Ga snel aan de slag met kant-en-klare workflows, inclusief begeleide installatie en proactieve suggesties om uw teams te helpen bij het configureren van XM Automated Actions. U krijgt aanbevolen workflows te zien voor uw bedrijf en branche, evenals aanbevolen apps en gebruiksscenario's.